Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir binada olan bu alfabelar kazalı durumların ezgi göstericisidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın kapıları rastgele bir pres veya ev sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok birebir maliyetlidirler; usturuplu korumaya malik olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız ciğerin binanızın yangın korumasının başarısız evetğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en münasip paha politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin huzurı esna, yangın bapları çoklukla özel Yangın Merdiveni Kapısı şümul ve kapı menteşeleri üzere başka yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Her yangın merdiveninin her iki yanında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page